Een gezonde leefomgeving

Heijmans werkt mee!

Midden in de veelzijdige Drentse natuur, aan de rand van Norg, is een nieuwe woonwijk in wording: Oosterveld. Een fijne woonplek waar rust, groen en ruimte centraal staan. Aan de rand van het tweede deelgebied realiseert Heijmans 22 woningen in het project Eschlanen II. Hier beleef je nog écht de natuurlijke omgeving. Maar dan in een toekomstgerichte woning.

 

Duurzame en uiterst comfortabele woningen met volop mogelijkheden om jouw woonwensen waar te maken.

 

De wijk Oosterveld grenst aan het typische esland­schap van Drenthe. Eeuwen geleden zijn hier ver­hoogde akkers ontstaan, rondom nederzettingen van landbouwers. Deze akkers zijn omzoomd door houtwallen die tot op de dag van vandaag het landschap kenmerken. Bij de vormgeving van deze nieuwe woonwijk hebben wij dit historische cultuurlandschap in ere gehouden.

 

Eschlanen II telt 16 rijwoningen, verdeeld over vier rijen met vier woningen. En zes toekomstbestendige halfvrijstaande woningen. De woningen liggen op royale kavels en bieden volop ruimte en privacy in een natuurlijke omgeving.

 

Kenmerkend voor de woningen van Eschlanen II is het specifieke karakter. De gevarieerde raam­partijen, gevelafwerkingen, kleurstellingen en kapvormen zorgen voor een unieke uitstraling. De indeling van de woningen is afgestemd op de doelgroep. En met de vele optiemogelijkheden creëer jij helemaal jouw eigen plek.

 

In Eschlanen II komen de dorpse gezelligheid van Norg en het weidse natuurlandschap samen tot bloei. Een buitenkans voor verschillende leeftijden en leefstijlen. Eschlanen II voorziet in de woonbe­hoefte van (jonge) gezinnen en van mensen die in een andere levensfase zitten. Ruimte om te spelen, te ontspannen en te genieten van de natuur: dát is Eschlanen II. Door de gunstige ligging ten opzichte van Groningen en Assen zijn de voorzieningen en het vertier van de stad altijd binnen handbereik.

 

Welke woning van Eschlanen II is straks jouw thuis?