Woningtypes

De woningen van Eschlanen I worden inmiddels bewoond en de woningen van Eschlanen II zijn in aanbouw. Nu is het de beurt aan Eschlanen III.

Eschlanen III

Eschlanen III telt zestien gezinswoningen, verdeeld over vier rijen met vier woningen. En zes halfvrijstaande woningen met slaap- en badkamer op de begane grond. De woningen liggen op royale kavels en bieden volop ruimte en privacy in een natuurlijke omgeving. Kenmerkend voor de woningen van Eschlanen III is het specifieke karakter. De gevarieerde raampartijen, gevelafwerkingen en kleurstellingen zorgen voor een unieke uitstraling. De indeling van de woningen is afgestemd op de doelgroep. En met de vele optiemogelijkheden creëer jij helemaal jouw eigen plek.

Rijwoning – Type hoekwoning; Clematis

Uitverkocht

Een hoekwoning betekent: veel ruimte, veel licht en veel privacy. Heerlijk wonen dus! Zo ook in de hoekwoningen van de vier-onder-één kap in Eschlanen III. Parkeren doe je op eigen terrein. En met diverse opties pas je je woning aan naar je eigen smaak.

Rijwoning – Type tussenwoning; Bitterzoet

Uitverkocht

De tussenwoningen van de vier-onder-één-kap rijen zijn ruim en comfortabel. Ze bieden volop leefruimte in en om het huis. Parkeren? Geen probleem. Genoeg ruimte in de nabij gelegen  parkeerhavens.

bijgesneden hoger

Twee-onder-één-kapwoning; Akkerdistel

Uitverkocht

In de twee-onder-één-kapwoningen vind je een royale living, de slaapkamer én de badkamer op de benedenverdieping. Een woning waar je jarenlang in kunt blijven wonen, in welke levensfase je ook zit. Op de eerste verdieping heb je de mogelijkheid om extra (slaap)kamers te maken. Met de diverse opties pas je je woning aan naar je eigen smaak.