OPEN HUIS woensdag 25 januari | Laatste kans om binnen te kijken

Ben jij ook nieuwsgierig hoe de huizen van Eschlanen III er van binnen uit zien? Op woensdag 25 januari organiseren wij een open huis in Eschlanen II.

Er is één rijwoning te bezichtigen. Dit huis komt qua plattegrond overeen met de huizen die straks gebouwd worden. Aangezien deze huizen zeer binnenkort worden opgeleverd, is dit jouw laatste kans om binnen te kijken. Op deze manier kan je een goede indruk krijgen van de grootte van de huizen die nu te koop staan in Eschlanen III.

Wanneer: woensdag 25 januari

Tijd: 15.00 – 16.30 uur

Locatie: Middelwand te Norg (wijk Oosterveld, navigatie Peesterstraat

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen! Past dit moment jou niet? Neem dan contact op met Smit en Douma makelaars

Start bouw in februari 2023

In februari starten wij met de bouw van Eschlanen III. Begin februari wordt de bouwplaats ingericht. Daarna begint het bouwteam met de grondwerkzaamheden ter voorbereiding op de fundering van deze prachtige huizen. 

Nog enkele woningen beschikbaar | nu kopen = dit jaar de sleutel

Wil jij ook vanuit je huis het bos in kunnen wandelen? Een woning die gasloos is, voorzien van zonnepanelen en uitstekend geïsoleerd? Er zijn nog enkele huizen te koop. Koop nu en ontvang de sleutel van jouw huis dit jaar!*

Bekijk de beschikbare woningen op de website.

Bekijk de woningen→

* De planning is dat we dit jaar opleveren. Dit is afhankelijk van weersomstandigheden en levering van materialen.