Eschlanen: heerlijk wonen voor iedereen

Vanuit je nieuwe huis loop je zo naar de aangrenzende es, bossen, heidevelden en weilanden. Via zandpaden die de wijk verbinden met de omliggende natuur. Samen met het vrolijke gekwetter van vogels en andere natuurgeluiden is het heerlijk ontwaken in Eschlanen.

boomgaard

Centraal én in het groen

Ben jij op zoek naar een duurzame woning midden in de natuur? Maar wel op steenworp afstand van winkels en levendigheid? Dan is Eschlanen III, in de wijk Oosterveld, echt iets voor jou! Oosterveld ligt aan de oostkant van oude dorpskern van Norg. Het is een nieuwe wijk, waar in totaal circa 225 woningen worden gebouwd. Ongeveer de helft daarvan is al gebouwd en bewoond. Eschlanen III is een deelgebied van Oosterveld.

 

Hier bouwen we 16 nieuwe rijwoningen en 6 halfvrijstaande woningen met slaap- en badkamer op de begane grond.

Waarom Eschlanen zo bijzonder is? Het ligt aan de rand van Oosterveld en je staat dus met één been in de Drentse natuur. Het biedt ruimte aan bewoners met verschillende leeftijden en leefstijlen. En in de buurt vind je verschillende voorzieningen, voor jong en oud. Kortom: je woont hier heerlijk buiten maar toch dichtbij.

“Wij zijn klaar met de hectiek van de stad Groningen. Eschlanen is voor ons het mooiste nieuwbouwproject in het noorden”, zeggen kopers Ruben en Annette. 

Toekomstige bewoners Ruben en Annette kochten één van de tussenwoningen van project Eschlanen.  Lees hun hele verhaal.

Lees het verhaal van Ruben en Annette →