Heijmans is trots op fase 1 en kijkt terug op een mooie bouw met een prachtig resultaat

Genietend van een voorzichtig lentezonnetje ontvangen de kopers van de laatste woningen , uit de eerste fase, de sleutel van hun nieuwe woning in Eschlanen. Wat hebben ze hier naar uit gekeken! Een nieuwe start. Voor de meeste kopers van deze fase was dit de eerste ervaring met het kopen van een nieuwbouwwoning. Hier komt behoorlijk wat bij kijken, omdat er veel keuzes moeten worden gemaakt. Niet alleen de bouwkundige keuzes zijn aan menig keukentafel uitvoerig de revue gepasseerd, ook de kleur van de wanden is zorgvuldig gekozen. En wat voor vloer kiezen we? Wordt het een populaire visgraat pvc of toch die strakke gietvloer?

Heijmans heeft de kopers gedurende het bouwproces op verschillende manieren begeleiding geboden. Zo zijn er een tweetal bijeenkomsten geweest in het dorpshuis in Norg. Tijdens de eerste bijeenkomst zijn de bouwkundige opties zoals bijvoorbeeld de uitbouw en de mogelijkheid voor een aan de woning geschakelde berging besproken. Tijdens de tweede bijeenkomst zijn de mogelijkheden met betrekking tot het sanitair, tegelwerk en elektra behandeld. Bijkomend voordeel van deze bijeenkomsten is, dat er meteen kennis kan worden gemaakt met de buren!

Gedurende het traject werden de kopers door middel van vlogs op de hoogte gehouden van de voortgang op de bouw. Voor vragen stond de betrokken kopersbegleider klaar per communicatieportaal en telefoon.

Wie weet verwelkomen wij ook jou als koper voor de tweede fase! Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte!