De bouw is gestart!

Afgelopen maandag zijn we gestart met de bouw van het project Eschlanen in Norg. Op dit moment zijn we druk bezig met het boren van de bronnen voor de bodemwarmtepompen van de woningen. Over een paar weken zullen we beginnen met het leggen van de funderingen. De verwachting is dat de woningen eind 2020 / begin 2021 worden opgeleverd, dus je kunt al binnen 9 maanden in Eschlanen wonen!

Laatste halfvrijstaande woningen te koop

Er zijn nog drie halfvrijstaande woningen met een langskap beschikbaar in Eschlanen. In deze royale halfvrijstaande woningen, met maar liefst circa 161 m², heeft ieder gezinslid ruimte voor zijn eigen fijne plekje thuis.

Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met keuken en op de eerste verdieping 3 slaapkamers. Hier is het heerlijk ontwaken met uitzicht op de groene oase van Eschlanen. Vraagprijzen van € 382.000 tot € 397.000,- vrij op naam.
 
Kijk op de online kavelkaart voor de beschikbaarheid van de woningen of neem contact op met Smit & Douma Makelaars, via +31 (0)50-5018341 of mail naar [email protected]