Voorbereidingen Eschlanen II in volle gang

Op dit moment zijn de voorbereidingen van Eschlanen II in volle gang en hopen we binnenkort met het project in verkoop te gaan. Hieronder geven we je een update.

Hoe ziet de tweede fase van Eschlanen er uit?

Op korte termijn kunnen we je de eerste plaatjes van de woning laten zien. Nu kunnen we al wel wat meer vertellen over de 22 duurzame woningen die gebouwd gaan worden. Het plan wordt net zo mooi als de woningen in fase I, die inmiddels allemaal verkocht én bewoond zijn. Maar ze zijn weer nét iets anders. Er worden 16 rijwoningen en zes levensloopbestendige twee-onder-één kap-woningen gerealiseerd.

 

situatiekaart

Situatieschets

Op de voorlopige situatieschets zie je goed de ligging van de woningen die er komen.

16 rijwoningen

De 16 rijwoningen in Eschlanen II bestaand uit vier rijen van vier woningen, het betreft dus acht hoekwoningen en acht tussenwoningen. De woning zijn ruim opgezet en beschikken naast een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond over 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping.

Op de zolder, die met een vaste trap te bereiken is, is nog volop ruimte aanwezig voor een vierde slaapkamer. De woningen liggen op ruime percelen met diepe achtertuinen. De tuinen zijn deels gelegen op het noorden en deels gelegen op het westen. Een aantal van de rijwoningen ligt aan de rand van de wijk met aan de voorzijde fraai uitzicht op groen. Bij de hoekwoningen is de mogelijkheid aanwezig om een garage te realiseren.

6 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen

De 6 twee-onder-één-kapwoningen worden levensloopbestendig gebouwd. Dit houdt in dat ze een slaap- en badkamer op de begane grond hebben. De huizen hebben een ruime woonkamer met een open keuken waar ruimte is voor een grote eettafel.

Op de verdieping is de mogelijkheid aanwezig om één of twee slaapkamers te realiseren. Middels een optionele dakkapel kan deze ruimte ook nog eens optimaal benut worden. De twee onder één kap woningen liggen eveneens op fraaie percelen en hebben een tuinligging op het zuiden.

We houden je op de hoogte!

In de komende weken zullen we je verder informeren over de woningen en hun specifieke kenmerken. Zodra we weer iets meer kunnen vertellen of laten zien, zullen we dit delen in de nieuwsbrief én de informatie plaatsen op onze website.