Badkamer & luxe binnendeuren in Eschlanen III

Altijd een deur die past

Heb jij jouw perfecte indeling en inrichting al in je hoofd? Dan horen daar natuurlijk wel passende binnendeuren bij. Binnendeuren zijn namelijk heel bepalend voor de sfeer in jouw huis. Dit heeft te maken met het ontwerp en de uitstraling, maar ook met het materiaal en zelfs met het geluid dat de deur maakt als je hem sluit. Daarom kun je voor de woningen in Eschlanen III kiezen voor optionele luxe deurpakketten van Svedex. Wat jouw smaak ook is, met de uitgebreide collectie van Svedex vind je altijd deuren die bij jou passen.

 

Verschillende mogelijkheden

Om je zoveel mogelijk keuzevrijheid te geven bieden we verschillende optionele pakketten
aan. Allen hebben ze kwalitatieve lijndeuren en aantrekkelijke prijzen. Ga je voor Casual, Black on White of Nova? Je kunt binnen elk pakket kiezen uit drie modellen lijndeuren. Naast deze drie modellen lijndeuren is het binnen elk pakket mogelijk een glasdeur in de woonkamer te nemen. Je kunt hierbij ook nog kiezen uit helder of satijnglas.

 

Deurkruk
Deurkrukken zetten de puntjes op de i als het om styling van de binnendeuren gaat. Strak of klassiek? Het verandert de hele uitstraling meteen. Voor welke deurkruk ga jij?

 

Badkamer

Ben jij iemand die snel even onder de douche springt? Of geniet je ervan heerlijk te ontspannen in bad? Of misschien heb je kinderen waarvoor een bad erg handig is? Hoe je de badkamer ook gebruikt, hij moet bij jou persoonlijke situatie en smaak aansluiten. In samenwerking met Villeroy & Boch en Grohe heeft Heijmans een speciaal sanitair-, kraan- en tegelpakket samengesteld. Binnen dit pakket kun jij verder personaliseren.

 

Persoonlijk badkameradvies

Maar help! Welke stijl vind je mooi? Er is zoveel keuze! Ga jij voor het luxe spa-gevoel? Houd je van strak en modern? Of wil je vooral een functionele badkamer maar dan wél met sfeer? Wij helpen je. Heijmans heeft een bewuste keuze gemaakt voor topkwaliteit van Villeroy & Boch en Grohe. Het sanitair, het tegelwerk én de kranen stralen kwaliteit uit. Koop je een woning in Eschlanen III dan krijg je het Premium-pakket. In de showroom helpen de adviseurs je met het uitzoeken van de tegels, kranen en het sanitair.